Monthly Archives: agost 2011

L’Escola del Bosc

Ahir va tenir lloc a la nova escola, la trobada per celebrar els més de 100 anys de l’escola de la Colònia. Allí es trobaven antics mestres i alumnes. La Genoveva Martí (ex-alumne), va fer un repàs al llarg de … Continue reading

Posted in memória histórica, records, tallers | Leave a comment

UNA ESCOLA DE MÉS DE 100 ANYS

Tots coneixeu a Genoveva, també heu vist les seves presentacions realitzades sobre la Colònia Güell, el proper dimarts ens torna a sorprendre amb la presentació del treball que està realitzant sobre un lloc d’allò més emblemàtic. L’Escola de la Colònia. … Continue reading

Posted in memória histórica, records | Leave a comment

VINCULACIÓ DEL CARRILET A LA COLÒNIA

CARRILET I LA COLONIA GÜELL 3 More PowerPoint presentations from Gregori Castell Cerdà ens presenta un treball sobre la vinculació del “carrilet” nom col.loquial donat al tramvia econòmic línia, Barcelona-Martorell. A través de la finestreta del carrilet, realitzem un còmode … Continue reading

Posted in memória histórica, records, revolució industrial, tallers, transport | 1 Comment