Monthly Archives: juliol 2011

LA FÀBRICA TÈXTIL DE LA COLÒNIA GÜELL

La fàbrica de la Colònia Güel… More PowerPoint presentations from Josep Padró és una persona d’allò més polifacètica, és professor, historiador, però també té una vena artística, a la festa del Modernisme ens fa una representació molt acurada com Joan … Continue reading

Posted in memória histórica, records, revolució industrial, tallers | Leave a comment

CAL QUELA: PASSAT AGRICOLA

Cal Quela…. More ” target=”_blank”> Al llarg de la ribera del riu Llobregat + – envers el segle 18 neixen empreses industrials denominades, i mai més ben dit, del “ram de l’aigua”, dedicades a la fabricació tèxtil. La pèrdua de … Continue reading

Posted in pagesia, records, tradició | Leave a comment

MOLI FLUVIAL

MOLI FLUVIAL from Vimeo. De nou Gregori ens presenta altre dels seus treballs, al qual li te un especial afecte, ja que les maquetes que podem veure han estat realitzades per ell. Com podeu veure la paraula tecnologia adquireix noves … Continue reading

Posted in manualitats, memória histórica, records, tallers | Leave a comment